Home / Blogs / Welkom op de bloemenriviera.com website

Welkom op de bloemenriviera.com website

Geachte bezoeker, ontdekker of Bloemenrivièra fan,

Welkom op de bloemenriviera.com website / blog

Op zoek naar een aantrekkelijk vakantieregio voor een relaxte (familie) vakantie in één van de mooiste en groenste regio’s van Italië? Ontdek de prachtige bloemenrivièra / Italiaanse Riviera, Italië. (Deze prachtige kleurrijke vakantieregio ten oosten en westen van de havenplaats Genua ligt in het Noorden van La Bella Italia (Italië en is makkelijk te bereiken met de auto en het vliegtuig. (1.5 uur vliegen en 1 /2 dagen rijden (1300 km)

De bloemenrivièra heeft u veel te bieden: 

Strand bloemenrivièra (Middellandse Zee)

Geniet van de prachtige azuurblauwe zee, de mooie (zand) stranden, gezellige restaurants, het heerlijke weer, de vele zonuren en aangename klimaat. Bezoek de gezellige badplaatsen met ieder zijn eigen karakter of verken het achterland met de middeleeuwse dorpjes.

Cinque Terre, bloemenrivièra, Italië

Maak prachtige wandelingen langs de kust, maak een fietstocht over een oude spoorlijn, pak een mountainbike en verken het achterland of maak een excursie naar Franrijk (Nice, Menton)

Wilt u goedkoop overnachten / op zoek naar een voordelige / goedkope vakantie accommodatie in de Ligurië? De bloemenrivièra heeft een gevarieerd aanbod campings, vakantiehuizen, hotels, B&B en agriturismo.

Ontdek ook Alassio aan de Italiaanse Rivièra

Bekijk het grootste (last minute) aanbod: hotels, campings, vakantiehuizen, B&B, vakantieparken, agriturismo, appartementen, vliegtickets, autoverhuurders (Voordelige vakantie accommodaties) op de No.1 boekingsite: www.italiaansebloemenriviera.nl 

Geniet van LA DOLCE VITA aan de Bloemenrivièra in LA BELLA ITALIA

Bekijk ook

Alassio-in-het-najaar

Vakantie vieren aan de Italiaanse bloemenrivièra in december? (kerstvakantie 2020) (Ligurië in de winter)

Ooit gedacht om in december (tijdens de kerstvakantie) naar de Italiaanse Rivièra / Ligurië te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *